Salta al contingut

Premsa

Oliva rep una subvenció de 42.000 euros pels guardons de qualitat de les seues platges

La regidora de Turisme i Platges, Mireia Morera, ha confirmat aquest matí que l’Ajuntament d’Oliva ha rebut una subvenció de 42.000 euros en matèria turística, de la Diputació de València.

L’aportació de l’organisme provincial premia els diversos guardons de qualitat amb què compta la ciutat d’Oliva al llarg del seu litoral. En concret, els que fan referència a la “Q” de Qualitat Turística amb la norma UNE 187001 que atorga l’Institut de Qualitat Turística Espanyol (ICTE)  i el distintiu de Banderes Blaves que lliura la FEE-ADEAC.

En aquest moment, Oliva disposa del distintiu “Q” de Qualitat a les platges de Pau Pi, de l’Aigua Blanca i de l’Aigua Morta i de Bandera Blava a les platges de Terranova-Burguera, de Pau Pi, de l’Aigua Blanca i de l’Aigua Morta. En total set guardons que, amb una dotació econòmica de 6.000 euros cadascun d’ells, sumen la subvenció de 42.000 euros.

La regidora de Turisme i Platges, Mireia Morera, s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta ajuda rebuda “que refrenda el bon treball que s’està realitzant des del nostre departament en els últims anys. Tot i això hem de continuar apostant fort pel turisme com a motor del nostre municipi”. Oliva disposa, a més, d’altres distintius de qualitat com:

  • Gestió de la qualitatmediambiental conforme amb la norma UNE-EN ISO 14.001, certificada per l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) en les platges de Terranova, de Pau Pi, de l’Aigua Blanca, de Rabdells, de l’Aigua Morta i de les Deveses.
  • Club Qualitur (Agència Valenciana de Turisme) per a les platges de Terranova, de Pau Pi, de l’Aigua Blanca, de Rabdells, de l’Aigua Morta i de les Deveses.
  • IQnet,certificació internacional de qualitat per a les platges de Terranova, de Pau Pi, de l’Aigua Blanca, de Rabdells, de l’Aigua Morta i de les Deveses.