Salta al contingut

Premsa

Les Brigades de Divalterra (Diputació de València) inicien els treballs de silvicultura a Oliva en la zona del Carritxar

Ahir dimecres, 1 de març, es van iniciar els treballs de silvicultura de neteja de la muntanya d’utilitat pública El Carritxar. Les brigades de Divalterra (Diputació de València) són les encarregades per portar endavant aquestes accions que s’emmarquen dins del Pla de Prevenció d’Incendis Forestals de la Demarcació del Xúquer.

“Les franges perimetrals d’actuació es realitzaran al voltant de zones urbanes, instal·lacions d’esbargiment i descans i infraestructures lineals” assenyalava la regidora de Medi Ambient, Imma Ibiza.

Les tasques s’allargaran fins al mes d’octubre. La planificació de les diferents actuacions està emmarcada dintre d’un treball realitzat per la tècnica del departament de Medi ambient i aprovat per la conselleria corresponent.

D’altra banda, la regidora Imma Ibiza, informa que continua treballant-se per tal de sanejar i eliminar l’arbrat en mal estat ubicat a la zona de la Pujada al Calvari.