Salta al contingut

Premsa

Recomanacions de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva a les comissions falleres davant el risc de temporal de pluges i vent

Recomanacions de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva a les comissions falleres davant el risc de temporal de pluges i vent durant els pròxims dies:

– En la mesura dels possibles, no avançar la tradicional Plantà de monument fallers i reservar-la a la vesprada del dimarts 14.

– Caldrà fixar un perímetre de seguretat suficient al voltant de les falles per tal d’evitar que l’estructura puga causar cap dany material o personal en cas de caiguda.

– Si les comissions falleres hagueren de cancel·lar qualsevol activitat en la via pública, es recorda la conveniència de fer-ho amb suficient antelació.

– Es recomana que les comissions demanen, si cal, una revisió de la fixació de les seues carpes a les empreses contractades en el muntatge, així com la prevenció en el muntatge de ‘haimes’.

– Es recorda parar especial atenció a la seguretat de les parades ambulants que estos dies hi ha disseminades per la ciutat així com, en general, a tots aquells elements de les terrasses de bars susceptibles de patir els efectes del vent.

Cal recordar els telèfons 96 285 0250 i també el 112 com les vies per a canalitzar qualsevol avís d’incident que es vulga fer per part de la ciutadania.

 

http://www.112cv.gva.es/preemergencias-meteorologicas