Salta al contingut

Premsa

El Servei de Biblioteques programa activitats per commemorar el Dia Internacional del Llibre Infantil

El Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Enric Escrivà, ha programat tot un seguit d’activitats infantils per al mes de març a la Biblioteca Tamarit, per a commemorar el Dia Internacional del Llibre Infantil, que té lloc el 2 d’abril.

Hi haurà quatre sessions de ‘L’hora del conte’, els dies 13, 20, 27 i 30 de març, per als xiquets entre 3 i 8 anys. L’última sessió inclourà un taller de màscares.

Del dilluns 20 al dissabte 25, per celebrar la ‘Setmana de la Poesia’, hi haurà jocs, dibuixos, ‘poepuzzles’ i lectures de poemes.

Així mateix, hi haurà un concurs de dibuix titulat ‘Andersen avui’, basat en les obres de l’escriptor Hans Christian Andersen, la data del naixement del qual coincideix amb el Dia del Llibre Infantil.

Com a activitat final, el divendres 24 de març hi haurà una sessió de contacontes a càrrec  dels alumnes del Cicle Formatiu d’Animació Sociocultural de l’Institut ‘Veles e Vents’ del Grau de Gandia, també per a xiquets entre 3 i 8 anys.

El regidor delegat ha assenyalat que amb aquesta programació es pretén assolir un doble objectiu. “D’una banda, continuem apostant per les biblioteques com a centres de dinamització culturals permanents de la ciutat; i d’altra, reforcem l’oferta infantil per tal de seguir fomentant la lectura entre el públic més jove, que és un dels principals propòsits del Servei de Biblioteques al llarg i ample de l’any.”