Salta al contingut

Premsa

Turistes de Luxemburg, Àustria, Bèlgica, Alemanya, Anglaterra, França i Espanya visiten les Falles d’Oliva de la mà del Departament de Turisme

El Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat per a aquest divendres 17 de març una visita guiada especialitzada en la festa de Falles.

Guies especialitzades acompanyaran als nombrosos turistes interessats en la festa, declarada recentment Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, i els donaran a conéixer la seua historia, la crida, l’ofrena de flors, la mascletà, la música, la crema, la seua gastronomia i tot allò al voltant d’aquesta magnífica celebració.

Segons ens ha informat aquest matí la regidora de Turisme, Mireia Morera, la visita, que enguany s’amplia amb el desplaçament, amb bus, fins a la platja per donar a conéixer la falla de la Mar, està sent tot un èxit. Hui ja hi ha més de 60 les persones inscrites i se n’esperen moltes més. Els grups estan formats per turistes provinents de països com Luxemburg, Àustria, Bèlgica, Alemanya, Anglaterra i França i també alguns turistes nacionals.

http://olivaturismo.com/visita-guiada-especial-fallas-2017/
Inscripcions:
Tourist Info Oliva
Adreça Passeig de Lluís Vives s/n – Junt al Mercat Municipal
Teléfon 962855528
correu-e. oliva@touristinfo.net