Salta al contingut

Premsa

Ruta dels poemes a Oliva

L’Associació de Comerciants d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva i la Poefesta, ha organitzat la RUTA DELS POEMES, una de les moltes iniciatives organitzades per ACCO per tal de sumar-se a la celebració del Festival de Poesia d’Oliva, unint així el comerç local amb l’educació i la vida cultural de la ciutat.

La RUTA DELS POEMES ha estat tot un èxit. Durant dos dies, ahir i hui, centenars de xiquets de quart, cinqué i sisé de Primària dels col·legis d’Oliva, han aportat els seus propis poemes per tal de traure la poesia al carrer. Així, el carrer Major ha esdevingut un gran espai cultural i poètic, amb tots els poemes exposats.

A la RUTA DELS POEMES han assistit els responsables d’ACCO, a més del regidor de Comerç, Pepe Salazar, la directora artística de la Poefesta, Àngels Gregori, el regidor de Cultura, Enric Escrivà i la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, a més dels xiquets, els mestres dels col·legis participants i molts pares que no s’ho han volgut perdre.

Enhorabona a tots els xiquets i també a ACCO per la iniciativa!