Salta al contingut

Premsa

Oliva disposarà del primer punt de càrrega de vehicles elèctrics

La seua implantació ha estat possible gràcies a un acord entre la Regidoria de Medi Ambient i l’empresa Ingenia Servicios. La ciutat d’Oliva és pionera en la implantació d’aquest sistema de càrrega elèctrica a la comarca

Oliva instal·larà, en poc de temps, el primer punt de càrrega de vehicles elèctrics. Aquest punt s’ubicarà al carrer de les Monges Clarisses, i ha estat possible gràcies a un acord de col·laboració entre la Regidoria de Medi Ambient i l’empresa Ingenia Servicios.

L’anunci ha estat fet públic aquest matí per part de la regidora delegada de Medi Ambient, Imma Ibiza, i del gerent de l’empresa, Alfredo Martínez.

“Es tracta del primer de molts més que tenim intenció de posar a l’abast dels nostres ciutadans, per tal de prioritzar l’ús d’energies renovables amb el medi ambient a través de vehicles elèctrics i així reduir l’emissió de CO2” assenyalava Imma ibiza.

Els ciutadans podran fer ús d’aquest punt de càrrega, de forma totalment gratuïta, en cotxes, motocicletes i bicicletes elèctriques.

Des de l’Ajuntament d’Oliva es senyalitzarà, al costat del punt de càrrega, una zona d’estacionament reservada, per tal que els ciutadans puguen fer ús d’aquest servei gratuït.

Segons indicava el gerent de l’empresa Ingenia Servicios, Alfredo Martínez “els usuaris que disposen, per exemple, d’un cotxe elèctric podran carregar completament el seu vehicle aproximadament en tres hores.”

La regidora Imma Ibiza ha posat de manifest el seu compromís amb el medi ambient “ja que a través d’iniciatives com aquestes el que fem és incentivar l’adquisició, a poc a poc, de vehicles elèctrics que no contaminen, entre els nostres ciutadans.”