Salta al contingut

Premsa

Exposició ciclista a Oliva amb motiu de la VII Marxa Alberto Contador

Amb motiu de la setena edició de la Marxa Cicloturista Alberto Contador, que enguany se celebrarà el pròxim 30 d’abril a Oliva, ahir es va inaugurar en el seu Museu Etnològic l’exposició titulada “Història sobre Rodes 2.0”, que presenta una extensa col·lecció de mallots i altres objectes lligats al món del ciclisme. A la inauguració varen assistir l’alcalde, David González, acompanyat de la regidora de Turisme, Mireia Morera, el regidor de Museus, Enric Escrivà, i del director del Resort Oliva Nova, Luis Borho.

L’exposició, que estarà oberta al públic fins al dia de la celebració de la Marxa Cicloturista (30 d’abril), està basada en la col·lecció particular de David Martín, enriquida amb una mostra de les bicicletes més representatives en la carrera d’Alberto Contador, així com amb la col·lecció dels mallots que ha vestit al llarg de la seua trajectòria ciclista.

Enguany la Marxa Cicloturista Alberto Contador ofereix als aficionats dos recorreguts, un de 197 km i 2.115 metres de desnivell positiu, i un altre més curt sobre 150 km i 1.480 metres de desnivell, a més d’una Marxa júnior per als més xicotets. L’organització d’Oliva espera batre el rècord i superar el miler de participants, ja que a dia d’avui ja s’han inscrit 750 cicloturistes i les inscripcions no es tancaran fins al dia 27 d’abril.

Els interessats a compartir un dia de ciclisme amb Alberto Contador, que un any més prendrà la sortida de la prova, poden inscriure’s en l’adreça http://marchaalbertocontador.com/