Salta al contingut

Premsa

La Biblioteca de l’Envic amplia el seu horari per Pasqua

L’horari amplia el de l’any anterior, ja que inclou diumenge i elimina la pausa de migdia

Enric Escrivà, regidor de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, ha anunciat l’horari especial d’estudi per als dies de Pasqua, que es desenvoluparà dels dies 18 al 23 d’abril, de 9 a 22 hores, sense interrupció. Aquest horari amplia el de l’any anterior, ja que inclou el diumenge i elimina la pausa de migdia. El servei bibliotecari habitual a l’Envic s’oferirà de matí, de dimarts a divendres. A les vesprades, a més de dissabte i diumenge, el servei serà exclusivament per a estudi.

Aquesta ampliació d’horari ha estat valorada molt positivament pel Consell Local de la Joventut, que sempre ha situat en els primers llocs de les seues demandes l’existència d’unes instal·lacions adequades per a l’estudi de la nombrosa població universitària i també de batxillerat del municipi.

Escrivà ha manifestat que la voluntat del Servei de Biblioteques ha estat sempre la d’atendre les demandes del col·lectiu jove d’Oliva, incrementant les hores d’estudi a mesura que les circumstàncies ho han fet possible, i adaptant el funcionament de la Biblioteca de l’Envic als horaris especials d’estudi.

Escrivà ha anunciat també que pròximament es farà públic l’horari especial per als mesos de maig, juny i juliol, quan s’han de preparar les avaluacions finals i les proves d’accés a la Universitat.