Salta al contingut

Premsa

L’aparcament de camions es trasllada del passeig Joan Fuster al polígon El Brosquill partir de l’1 de maig

El pàrquing de camions del passeig Joan Fuster, que és una parcel·la de propietat privada llogada per l’ajuntament des de 2007, deixarà d’utilitzar-se com a tal a partir de l’1 de maig, de manera que els camions podran aparcar al Polígon Industrial El Brosquil.

Des de fa mesos, els serveis municipals estan treballant per millorar la seguretat i la il·luminació en el Polígon El Brosquil, així com en l’acondicionament com aparcament de camions d’una parcel·la municipal que hi ha al mateix polígon. Dita parcel·la té carácter dotacional com a sistema general i entre els usos previstos es troba precisament el d’estacionament de vehicles pesats.

La decisió de deixar d’utilitzar la parcel·la actual s’ha precipitat perquè els seus propietaris han denunciat el contracte per sol·licitar una revisió del preu del lloguer a l’alça a partir de l’1 de maig, d’aproximadament el doble. És per això que, davant l’imminent acondicionament del nou aparcament, s’ha decidit no renovar el contracte de lloguer.

A partir de l’1 de maig, en el període transitori en què s’acaba d’acondicionar el nou aparcament, els camions podran d’aparcar als vials del mateix Polígon El Brosquil.