Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Polígons sol·licita un projecte de millora per a la zona industrial El Brosquil a través de l’IVACE

La Delegació de Polígons, que dirigeix ​​el regidor de Projecte-Ciutadans ​​Blai Peiró, ha redactat i sol·licitat un projecte de millora del Polígon Industrial El Brosquil, en el marc dels ajuts per a polígons industrials de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial).

El projecte que es presenta per als ajuts de l’IVACE ha estat elaborat per la mateixa delegació, de manera coordinada amb l’Associació EPIB (Empresaris del Polígon Industrial El Brosquil).

El pla d’actuació, sobre el Polígon Industrial El Brosquil, que es presenta a l’IVACE inclou una sèrie de millores i serveis per als empresaris del polígon:

•Instal·lació de fibra òptica a tot el polígon industrial
•Instal·lació de càmeres de seguretat, connectades a una central i reforçant així les mesures de seguretat
•Enllumenat Led
•Acabat i millora de l’enjardinament i barreres vegetals
•Nova senyalització horitzontal i vertical en tot el polígon
•Mesures de millora del clavegueram d’aigües pluvials i residuals
•Creació d’una pàgina web d’informació i promoció de l’associació i les empreses del polígon

La delegació de polígons també té especial interés a incloure l’ajuda per a la construcció del pàrquing de camions al mateix polígon. Aquestes actuacions sumen un total de 350.000 € dels quals es procura que l’IVACE puga subvencionar en la seua major part.

El regidor de la Delegació de Polígons, Blai Peiró, afirma que “és un projecte ambiciós, que es considera prioritari per a la delegació i l’equip de govern, que ajudarà a impulsar a les empreses del polígon i, així, contribuir a la millora del dinamisme empresarial i econòmic de la nostra ciutat.”