Salta al contingut

Premsa

Oliva realitza la Junta Local de Seguretat copresidida per l’alcalde i el subdelegat del govern

Entre els nombrosos aspectes tractats destaquen el seguiment del protocol de mesures de protecció de les víctimes de violència masclista, els protocols per millorar la seguretat en època estival, un seguiment de les actuacions contra els robatoris als camps, el dispositiu de seguretat de Moros i Cristians a Oliva, i dels esdeveniments esportius dels pròxims mesos. L’anterior Junta de Seguretat Local s’havia realitzat el juliol  del 2016.

 

L’alcalde d’Oliva, David González, i el subdelegat del Govern a València, José Vicente Herrera, han presidit este matí la Junta Local de Seguretat on s’han tractat nombroses qüestions d’interés per a la ciutat.

A la reunió també han assistit el primer tinent d’alcalde, Blai Peiró, el tercer tinent d’alcalde, Pepe Salazar, així com el tinent de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Oliva, el comissari de la Policia Nacional de Gandia, l’intendent de la Policia Local d’Oliva, un representant de la unitat adscrita a la Policia Autonòmica i la representant de la Delegació de Govern de la Unitat de Violència de Gènere.

La reunió ha durat prop de dos hores i s’han tractat els punts següents:

-Seguiment del protocol d’actuació i coordinació entre la Guàrdia Civil d’Oliva i la Policia Local d’Oliva per a la protecció de les víctimes de violència masclista.

-Anàlisi i seguiment de la coordinació, col·laboració i cooperació entres les forces i cossos de seguretat de la localitat i accés a les bases de dades de seguretat.

-Mitjans i protocols a implementar per millorar la seguretat en l’època estival.

-La planificació de la seguretat en els actes festius, a la Festa de Moros i Cristians (Festa d’Interés Autonòmic).

-Seguiment de resultats del conjunt d’actuacions contra robatoris al camp.

-Dispositius previstos per als esdeveniments esportius més importants dels pròxims sis mesos.