Salta al contingut

Premsa

L’IES Gabriel Ciscar d’Oliva col·labora amb l’Institut Saint Thomas de Villaneuve amb la formació en centres de treball

L’Institut Gabriel Ciscar d’Oliva acull, un any més, durant el mes d’abril, alumnes del Cicle Formatiu Superior d’Assistent de Direcció de l’Institut Saint Thomas de Villaneuve, de la ciutat Saint Germain en Laye de França, a uns 25 km a l’oest de París.

Es tracta de les alumnes Gabrielle Mercier, que realitza les pràctiques a l’empresa Hotel Platja Oliva, i Arielle Robbe-Dubois, que les realitza a l’empresa Construcciones Just, de la nostra ciutat d’Oliva.

L’alcalde, David González, i la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, han rebut aquest matí al despatx de l’Alcaldia les alumnes i els han desitjat una bona estada a la nostra ciutat “i que gaudisquen de l’oportunitat de formar-se en empreses locals”. Han assistit també el director de l’IES Gabriel Ciscar, Xavier Gregori, i el cap del departament de Formació de Centres de Treball, Francisco Ibiza.

Aquestes pràctiques formen part de la Formació en Centres de Treball del cicle formatiu que estan realitzant, a més de practicar llengua castellana que estudien com assignatura en el seu Institut.

Cal destacar la bona relació que tenen els dos Instituts amb l’objectiu que siga una col·laboració mútua per millorar la qualitat dels estudis de l’alumnat.