Salta al contingut

Premsa

El diumenge, 30 d’abril, tindrà lloc a Oliva Nova Resort la VII Marxa Alberto Contador

La setena edició de la Marxa Alberto Contador tindrà lloc diumenge que ve, dia 30 d’abril, a la localitat valenciana d’Oliva, amb eixida i meta a Oliva Nova Resort. A causa dels problemes amb la Prefectura Provincial de Trànsit d’Alacant, que no podia atendre a la seguretat de la prova més enllà de les dues de la vesprada, finalment hi haurà un únic recorregut de 157 quilòmetres per a tots els participants.

L’eixida des d’Oliva Nova Resort està prevista a les 8.30 hores i a partir d’ací els participants, que per quart any consecutiu han batut el rècord amb més de mil inscrits a hores d’ara, passaran per les localitats de Dénia, Pego i Alcalí, destacant en la segona d’elles una pujada d’uns 20 quilòmetres d’ascensió ininterrompuda. Un any més, la Marxa comptarà amb la presència d’Alberto Contador, que reprén la bicicleta després de la seua participació en la Volta al País Basc i abans de la seua pròxima cita, el Critèrium del Dauphiné.

A més del recorregut per la gent gran, està prevista una Marxa Junior per als més menuts en els voltants d’Oliva Nova Resort i que començarà a les 11 del matí. Abans de la marxa se celebraran unes Jornades de Formació, en col·laboració amb la Universitat Isabel I de Burgos i es podrà visitar l’exposició ‘Sobre Rodes’, que es clausurarà l’endemà, i ofereix una interessant mostra de material relacionat amb el ciclisme.

El projecte ‘Bicis per a la Vida’ ocuparà també un lloc important en l’organització de la Marxa Alberto Contador, ja que el complex ‘Oliva Nova Resort’ col·labora amb la recollida de bicicletes usades, que posteriorment es reciclaran a Pinto i es lliuraran a les institucions i països que les sol·liciten.

Divendres, 28 d’abril, se celebrarà la presentació oficial de la VII Marxa Alberto Contador a l’Hotel Oliva Nova Beach & Golf Resort, a les 13.00 hores i amb l’assistència de Luis Borho, director de l’Oliva Nova Beach & Golf Resort; David González, alcalde d’Oliva; Francisco Javier Contador, mànager de la Fundació Alberto Contador, i Oliver Ramos, responsable de l’organització de la marxa.