Salta al contingut

Premsa

El Centre Polivalent acull la 2a Fira d’Art a Oliva, del 29 al 30 d’abril

La fira es podrà visitar el cap de setmana, en horari de 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h

El Centre Polivalent serà l’espai on es desenvolupe, els dies 29 i 30 d’abril, la 2a Fira d’Art a Oliva. Una activitat que compta amb la col·laboració de l’Associació Pinzellades, les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Joventut i amb Lidia Carrió-Ibiza com a comissària de l’exposició.

Durant dos dies, artistes de totes les categories acostaran als visitants les seues obres a través d’una mostra dels seus tallers i el seu treball en un ambient lúdic i familiar.

“Esperem que siga una activitat molt visitada durant els dos dies i per això, des de la Regidoria de Participació Ciutadana, convidem a tots a gaudir de totes les activitats organitzades” assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

És una reunió d’artistes i intel·lectuals de totes les disciplines artístiques on, de primera mà i amb un tracte directe, intenten obrir les portes dels seus tallers amb una petita mostra del que hi realitzen. A la fira assistirà l’escultor Josep Cunill que ha volgut donar suport a aquest projecte.

“El principal objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer artistes de qualitat però amb pocs recursos de promoció. En la fira és el mateix artista qui mostra la seua obra i el seu treball, i qui realitza un tracte directe amb l’espectador” explicava la comissària de l’exposició, Lidia Carrió-Ibiza.

Des de la Regidoria de Joventut també es col·labora amb la 2a Ffira d’Art a Oliva, tot fent coincidir l’exposició itinerant “Creart Jove” en el Centre Polivalent on més de 20 joves artistes de la comarca mostren les seues creacions. “A través del Creart Jove donem visibilitat a tots els joves artistes de la Safor en diverses modalitats, com ara fotografia, escultura i dibuix i, a més, retroalimentarà la fira de l’art ja que la farà més atractiva i disposarà de més contingut”.