Salta al contingut

Premsa

El Consorci per a la Gestió de Residus (COR) vol implantar un sistema participatiu per a la posada en marxa del Consell de Participació Social

Es duran a terme xarrades informatives/formatives per les distintes comarques per explicar el funcionament i finalitat d’aquest Consell de Participació Social. A la Safor, la xarrada serà el dimarts 9 de maig, a les 19.00 h al Centre Polivalent d’Oliva.

El Consorci per a la Gestió de Residus (COR) vol implantar un sistema participatiu per a la posada en marxa del Consell Participatiu Social que esdevindrà l’òrgan consultiu i de participació social en l’àmbit territorial del COR.

El propòsit d’aquest Consell de Participació Social pretén ser una bona eina per a canalitzar iafavorir la participació de la ciutadania, les associacions i entitats en el coneixement de la planificació i gestió de residus.

De les cinc xarrades informatives/formatives que es realitzaran en les cinc comarques que conformen l’àmbit territorial del COR, a la Safor la sessió es durà a terme en el Centre Polivalent d’Oliva (C/ Miquel Martí i Pol), el  dimarts 9 de maig de 2017, a les 19.00 h.

La finalitat del COR és el foment i sensibilització social en matèria de residus, i implicar a la ciutadania en la gestió dels residus.