Salta al contingut

Premsa

Oliva acull el Dia de la Creativitat este cap de setmana

Oliva serà la seu de la primera jornada del Dia de la Creativitat aquest pròxim dissabte, 6 de maig, al Centre Polivalent. Una activitat que recorrerà diverses poblacions en les pròximes setmanes i que es realitza per tercer any consecutiu a la nostra ciutat a través de la Càtedra d’Innovació.

Una jornada en què estan convidats tots els estudiants de primària d’Oliva a participar de les activitats que s’han preparat per a ells: Taller de Robòtica, òptica i realitat virtual, FinancityThinker Kids, Medi Ambient i Égaru. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Ocupació i Empresa a través de l’ADL de l’Ajuntament d’Oliva.

La jornada tindrà lloc en horari de 10.00 h a 13.00 h al Centre Polivalent “i convidem a tots els xiquets, juntament amb els seus pares, per passar un matí en què aprendran divertint-se. Es pretén que els més joves coneguen diferents disciplines tecnològiques a través de tallers i activitats molt pràctiques i atractives per a d’ells.” assenyalava la regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana. Els interessats han de reservar la seua plaça a www.campusjump.es

La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia té com a objectius, entre altres, la difusió de la cultura de la creativitat i la innovación. Els tallers tindran la seua continuació el proper 13 de maig a Ontinyent, el 20 de maig a Tavernes de la Valldigna i el 27 de maig a Gandia.