Salta al contingut

Premsa

Oliva obté quatre Banderes Blaves per a les seues platges en 2017

Oliva ha obtingut enguany quatre guardons de Bandera Blava, que situen la ciutat d’Oliva, de nou, com a municipi capdavanter, pel que fa al nombre de distintius a la província de València. Oliva és el municipi amb més guardons de qualitat mediambiental de la Safor.

Enguany, s’ha obtingut el distintiu de Bandera Blava per a les platges de Terranova-Burguera, de Pau Pi, de l’Aigua Blanca i de l’Aigua Morta.

La regidora de Turisme, Mireia Morera, ha destacat que “aquestos reconeixements ens demostren que estem en la bona direcció turística. Els nostres visitants i turistes podran tornar a gaudir aquest estiu d’unes de les platges de més qualitat de tot el litoral valencià. Agrair a tots els departaments i persones implicades el seu gran esforç, per tal d’aconseguir la millora de les nostres platges ja que són un dels principals valors turístics de la ciutat”.

Els objectius marcats ara pel Departament de Turisme estan a mantenir els guardons obtinguts el 2017 i treballar per tal d’aconseguir nous guardons a la resta de platges del nostre litoral.

Des de la Regidoria de Turisme s’ha assenyalat que enguany el servei de salvament i socorrisme s’iniciarà el 15 de juny i finalitzarà el 7 de setembre de 2017, i també s’habilitarà novament el servei de policia de platja durant la temporada alta.

Durant aquesta pròxima temporada d’estiu les platges de la ciutat disposen d’un total de 103 accessos, tres platges accessibles (Terranova Burguera al carrer del Pomer; Aigua Blanca a la plaça d’Europa i a la zona de San Fernando al carrer de Jacomart) i un punt accessible a la Platja de Pau Pi al carrer d’Alfons el Magnànim.

Les platges d’Oliva, a més, estaran equipades amb 123 papereres, 74 rentapeus, sis vestidors a la platja de Pau Pi, quatre zones de jocs infantils i 10 zones esportives.