Salta al contingut

Premsa

Els alumnes de l’IES Gabriel Ciscar representaran el musical en anglés “One Day I’ll Fly Away”

La funció per a públic en general tindrà lloc el 2 de juny al Teatre Olímpia, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació

El Teatre Olímpia acollirà els pròxims 1 i 2 de juny la representació del musical en anglés “One Day I’ll Fly away” interpretat per alumnes de l’IES Gabriel Ciscar, una adaptació lliure del conegut espectacle “Moulin Rouge”. A la presentació han assistit la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, el director del musical, Voro Olmos, i Antoni Benito, l’alumne protagonista principal.

El musical, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, serà un espectacle amb música en directe, cantat per estudiants del centre íntegrament en anglés i amb 24 actors i actrius en escena amb una durada aproximada de 75 minuts.

“Des del Departament d’Educació estem molt satisfets del gran esforç del centre de posar en escena aquest gran espectacle. Volem agrair al coordinador del musical, el professor del departament d’anglés, Voro Olmos, la seua dedicació en aquest projecte. Amb estes iniciatives ens adonem que hi ha un altra forma d’ensenyar als nostres alumnes d’una forma més participativa i lúdica” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

L’espectacle es representarà dijous, 1 de juny, en doble sessió, a les 09.30 i les 12.00 h, dirigit a estudiants d’ESO i 1r de batxillerat d’Oliva i d’altres localitats veïnes.

Per últim, la sessió oberta al públic en general està prevista divendres, 2 de juny, a les 20 h al Teatre Olímpia, amb una entrada de sis euros. Les entrades es poden adquirir a la consergeria de l’IES Gabriel Ciscar i també, el mateix dia de l’espectacle, una hora abans en la taquilla del teatre.