Salta al contingut

Premsa

Resultats del segon taller participatiu EDUSI “Decidim Oliva”

El dissabte, 13 de maig, tingué lloc el segon taller participatiu de l’EDUSI, “Decidim Oliva”, un taller dedicat a formular propostes d’actuació i a prioritzar-les.

A partir de la diagnosi del municipi que es va fer de manera conjunta en el taller anterior, les persones assistents al taller treballaren en quatre taules rotatòries -organitzades segons quatre àmbits d’anàlisi: medi ambient i energia, mobilitat i urbanisme, economia i treball i societat i governança- amb l’objectiu de formular propostes d’actuació concretes. Per a fer-ho, s’incorporaren també les propostes que havien sorgit en el taller anterior, així com propostes d’actuació recollides en l’enquesta de l’EDUSI Oliva i altres propostes d’actuació que ja figuraven en l’Agenda Local 21.

Fruit de l’esforç de les persones assistents sorgiren un bon nombre de propostes d’actuació en cadascun dels àmbits que després es prioritzaren entre tots i totes. Es pot consultar el document amb els resultats del taller ací: http://bit.ly/2quEWGq

Tal com l’equip redactor va explicar en el taller, aquestes propostes serviran per a definir les línies d’actuació de l’EDUSI i les accions, agrupades en aquestes línies, formaran part del document que s’entregarà a Ajuntament d’Oliva per a la implementació de l’estratègica un cop obtinguts els fons europeus.