Salta al contingut

Premsa

300 alumnes de cinqué de Primària participen en la Gimcana GPS de la Xarxa de Museus

La Regidoria de Museus i Patrimoni Artístic va iniciar aquest dilluns dia 15 les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de Museus, que se celebra hui, 18 de maig.

Al llarg de la setmana, i fins hui dijous, uns 300 alumnes de cinqué de Primària han participat en la Gimcana GPS: ruta interactiva organitzada en col·laboració amb eXtrem Tracks. El joc ha consistit en una visita als museus d’Oliva a través del casc antic de la ciutat, comptant per a la seua realització amb una brúixola GPS que ha orientat els alumnes en la recerca d’objectes i recompenses.

“Els xiquets han tingut l’oportunitat d’aproximar-se, sentir, descobrir i recórrer la història del nostre poble a través d’alguns dels indrets més emblemàtics del centre. Tot de manera lúdica i participativa”, explicava el regidor responsable de l’àrea, Enric Escrivà. “A més a més, la presència de les noves tecnologies d’orientació ha afavorit notablement l’atenció dels xiquets sobre els punts d’interés més destacats de l’itinerari: els museus Etnològic i Arqueològic, la Torre de la Muralla i la del carrer Comare, o el castell de santa Anna. De manera que els alumnes han aprés, divertint-se i participant en equips”.

La programació es reprén demà divendres, 19 de maig. Els museus Arqueològic, Etnològic, Casa de Maians, i de l’Actor Vicente Parra obriran les seues portes, per segon any, de nit, per celebrar la Nit dels Museus. Des de les 20 i fins a les 24 h, el públic podrà visitar totes les col·leccions i les exposicions en cartell, a més de gaudir d’un seguit d’activitats per a tota la família: visites guiades, microteatre i la I Mostra de Curtmetratges ‘Vicente Parra’.

És dijous, Dia Internacional dels Museus! 😁

Esteu orientats? Els nostres menuts sí, i és que uns 300 alumnes de cinqué…

Posted by Cultura Oliva on dijous, 18 / maig / 2017