Salta al contingut

Premsa

Elia Tormo, del CEIP Hort de Palau, guanyadora del III Concurs de Dibuix organitzat per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València

El Teatre Olímpia va acollir ahir el lliurament de premis del 3r Concurs Ambiental de Dibuix Escolar que organitza l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. A l’acte varen assistir la regidora de Medi Ambient d’Oliva, Imma Ibiza, les tècniques de l’OLAMA i els alumnes participants a aquest certamen.

Per segon any consecutiu, cinc col·legis d’Oliva (Hort de Palau, La Carrasca, Desemparats, El Rebollet i Sant Josep de la Muntanya) han participat de la tercera edició d’aquest concurs que té com a objectiu que els escolars treballen conceptes de medi ambient i sostenibilitat per a fomentar la seua sensibilització i conscienciació respecte dels problemes ambientals que ens afecten.

L’alumnat de 4t, 5é i 6é de Primària dels centres escolars d’Oliva ha participat amb un total de 93 dibuixos, i ha resultat guanyadora en l’àmbit comarcal la xiqueta Elia Tormo, alumna de 5é de Primària del Col·legi Hort de Palau, que va rebre unes entrades per al Bioparc.

A més a més, el centre va recollir un premi col·lectiu consistent en uns tallers mediambientals, i una jornada de vuit hores sobre Economia Circular per a l’equip docent. Per part del centre han assistit la seua directora, Isabel Ascó, i el tutor de la xiqueta, Raúl Ancio.

La regidora de Medi Ambient, Imma Ibiza, ha felicitat Elia Tormo i tots els alumnes que han concursat per haver fet possible que Oliva haja sigut un dels municipis amb més participació. De la mateixa manera, ha animat a seguir treballant per a assentar les bases d’un futur més sostenible per a tots.