Salta al contingut

Premsa

Inici de la campanya contra la mosca del mediterrani a Oliva

Des de la Regidoria d’Agricultura, que dirigeix Gabriel Oltra, del Grup Projecte Ciutadans d’Oliva, s’anuncia que ja s’ha iniciat la campanya del trampeig massiu contra la mosca del mediterrani.

Des de la Regidoria d’Agricultura volem fer saber als agricultors del nostre poble que la campanya contra la mosca del mediterrani ja ha començat.

Aquesta campanya es du a terme mitjançant el sistema de trampeig massiu, és a dir, la col·locació de trampes per reduir la població de mosca del mediterrani que hi ha en la nostra zona.

És una campanya que posa en marxa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els ajuntaments. Segons ha establert la Generalitat Valenciana, han d’haver quatre trampes per cada fanecada de terreny. D’aquestes quatre trampes, dos les dona la Generalitat, i el llaurador haurà d’adquirir les altres dos. És imprescindible que el llaurador justifique la compra de les dos trampes per poder adquirir les de la Generalitat; s’ha de justificar lliurant la factura en el magatzem municipal.

Informar que, tots aquells agricultors que van participar l’any passat en la campanya ja els tenim en compte per a la d’enguany; això no obstant, si algú te dubtes, pot consultar la llista en el magatzem municipal.

Els agricultors que no van participar l’any passat en la campanya, enguany poden inscriure’s en el magatzem municipal.

El regidor d’Agricultura, Gabriel Oltra, afirma que “si totes les persones que tenen varietats extraprimerenques de cítrics ens preocupem de lluitar contra la mosca del mediterrani, mitjançant aquestos instruments, és possible que reduïm la població de mosques del Mediterrani al nostre territori. Us demanem la vostra col·laboració per minvar aquesta plaga que pot amitjanar les nostres collites.”

Per a més informació, podeu cridar al magatzem municipal: 96 285 34 81