Salta al contingut

Premsa

La Regidoria d’Educació publica les bases de la Dipu et Beca 2017

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, ha anunciat que a partir de demà, 1 de juny, s’obri el termini per tal de presentar les instàncies per formar part del programa de la Diputació de València la Dipu et Beca 2017, al qual s’ha adherit l’Ajuntament d’Oliva. Enguany, s’ofereixen un total de 22 beques per tal que joves estudiants puguen gaudir de l’experiència d’acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu propi municipi.

Segons ha assenyalat la regidora d’Educació “la subvenció i el nombre de beques per a cada municipi ve marcat per Diputació, i des de l’ajuntament el que hem fet és complementar amb la part econòmica que ens correspon, en este cas, el 20% del pressupost del programa, uns 6.950,56 euros”.

Les instàncies i les bases de la convocatòria es poden descarregar i consultar a la pàgina web municipal www.oliva.es i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Oliva . Els estudiants interessats poden presentar la seua instància des de l’1/06/2017 fins al 12/06/2017 al registre de l’ajuntament.

El període de durada de les beques comença el 3 de juliol del 2017 i finalitzarà, com a màxim, el 31 d’agost; la seua durada inicial és de quinze dies, que es podran prorrogar automàticament fins al màxim de dos mesos.

Cada beca està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals, a abonar en períodes vençuts. En aquells supòsits que impliquen un període inferior a un mes natural, serà la part proporcional corresponent.