Salta al contingut

Premsa

Yolanda Pastor, regidora d’Educació, informa de l’obertura d’inscripcions per a les “I Jornades d’aprenentatge inclusiu, Ciutat d’Oliva”

Aquesta acció formativa, pionera a Oliva, tindrà lloc durant el divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol al Centre Polivalent de la nostra ciutat. Està dirigida a professores i professors, educadors i monitors d’ensenyament, AMPAs i públic en general.

Yolanda Pastor ha agraït el treball i coordinació realitzat des del Departament d’Educació, i també de l’IES Gabriel Ciscar d’Oliva i el Cefire de Xàtiva, i felicita l’organització per l’encert en les propostes i objectius, que permetran analitzar experiències i desenvolupar accions didàctiques concretes, dirigides a atendre i aplicar a l’aula els continguts teòrics del curs, elaborant i desenvolupant metodologies curriculars adaptades a les necessitats de l’alumnat.

També ja destacat la importància d’aquestes primeres jornades d’aprenentatge inclusiu per conéixer les principals característiques de l’escola inclusiva, i així poder analitzar les mesures organitzatives útils per atendre la diversitat, com a estratègies de desenvolupament de l’educació emocional iintel·ligències múltiples, i les eines per donar resposta a les situacions disruptives en el pla de convivència, i en els procediments de millora de la comunicació centre educatiu – família.

Yolanda Pastor ha posat en relleu la càtedra notòria dels ponents convidats, seleccionant les seues intervencions magistrals dins el desenvolupament de l’educació emocional i pedagogia sistèmica, i agraeix la seua compareixença per a aquestes primeres jornades a Mar Romera Morón, Juan Vaello Orts, Rafael Bisquerra Alzina, Vicent Salvador Gràcia Pellicer i Miquel Àngel Alabart Saludes.

Per a l’adaptació de programes i elaboració de materials per aplicar a l’aula; a la sessió de divendres a la vesprada comptarem amb les bones pràctiques i experiències d’aula compartida de diversos centres educatius de la Comunitat Valenciana.

Les inscripcions a les “I Jornades d’aprenentatge inclusiu Ciutat d’Oliva” són gratuïtes i estan obertes fins al 26 de juny de 2017, per al públic en general, i es pot realitzar la inscripció mitjançant correu a educacio@oliva.es; s’ha de posar el nom complet i el DNI o NIE (i incloure Inscripció I Jornades d’aprenentatge inclusiu, Ciutat d’Oliva).

Per a les inscripcions del professorat: (Jornades 17XA07IN006) fins al 17 juny 2017 a http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=6703795