Salta al contingut

Premsa

Demà dissabte tindrà lloc la primera fase del Festival de la Cançó d’Oliva

Un total de 22 persones actuaran a les 19 h al Centre Polivalent d’Oliva

Demà dissabte, 3 de juny, podrem disfrutar del primer dels actes previstos dintre de la programació de la Fira i Festes d’Oliva, que tindrà lloc del 16 al 18 de juny. Es tracta de la primera fase del Festival de la Cançó d’Oliva 2017, en la qual participaran un total de 22 persones.

Davant de l’èxit de l’any passat, la selecció tindrà enguany una nova ubicació, el Centre Polivalent d’Activitats Socioculturals, per tal de poder acollir a un públic més nombrós. A partir de les 19 hores està previst que comencen la seua actuació els cantants inscrits. Està previst que només canten una cançó cadascú, mentre que el dia de la final, el 18 de juny, cantaran dues cançons. Pel que fa a la final, tindrà lloc el diumenge de fira, a les 20 h i al parc de l’Estació, i es transmetrà en directe per streaming, via Internet.

Pel que fa a les persones inscrites, vénen d’Oliva, Pego, Denia, Ondara, Sagra, Gandia, Tavernes de la Valldigna, Burjassot i Valencia.

Cal recordar que el Festival de la Cançó està organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO.

Pel que fa als premis, hi haurà un total de quatre:

-Primer premi: Trofeu i 400 euros.

-Segon premi: Trofeu i 250 euros.

-Tercer premi: Trofeu i 150 euros.

-Artista local destacat: Trofeu i 200 euros.

El regidor de Festes, Pepe Salazar, ha animat a tots els ciutadans d’Oliva i també de les poblacions veïnes, a assistir també a la primera fase de selecció del Festival “sobretot per la qualitat dels cantants que s’han presentat. Alguns ja hi van participar l’any passat però també en tenim de nous que de segur que ens sorprendran. Convide a tots a vindre perquè de segur que passarem una bona vesprada de dissabte”.