Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra este cap de setmana la 5a Trobada Canina Solidària

Este  matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva la 5a Trobada Canina Solidària que tindrà lloc este dissabte, 10 de juny, a la zona del Centre Polivalent, a partir de les 18.00 hores. A l’acte de presentació ha assistit la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza, l’organitzador de la trobada, Celestino Mullor, i la voluntària de VEDAMA, Mercè Gràcia.

VEDAMA ha convocat per cinqué any consecutiu una jornada de trobades canines, “una jornada que intenta desviar la mirada cap a un col·lectiu que està treballant per la defensa dels drets dels animals a la nostra ciutat. Una tasca molt humana i alhora molt silenciosa. Una tasca que molta gent no coneix i que jornades com esta ens recorden que els animals formen part de la nostra societat i són éssers molt vulnerables que hem de cuidar i vetllar per la seua integritat” assenyalava la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza.

La jornada donarà inici a partir de les 18.00 hores, amb un espectacle de música i ball i continuarà amb exhibicions d’ensinistraments de gossos per part de diversos col·lectius que participen de forma desinteressada en esta activitat. “Els assistents també podran gaudir de la presència d’un esquadró oficial de la pel·lícula Star Wars, de la presència de la campiona de lluita MMA Esther Cárdenas i d’un taller de pintura per als més menuts” assenyalava Celestino Mullor.

A continuació es realitzarà una cursa solidària (20.00 hores) on participaran de forma conjunta propietaris i animals de companyia per la zona del Centre Polivalent. L’organització posarà al seu abast tiquets solidaris de 3 euros que es podran adquirir en el mateix moment de la trobada.

A banda de la tasca diària que realitza la Protectora d’Oliva, VEDAMA també ha iniciat la decoració de les seues instal·lacions amb una sèrie de grafitis realitzats per artistes de la zona.