Salta al contingut

Premsa

Oliva obté una subvenció de 150.848 euros del Ministeri de Treball

La Regidoria d’Ocupació i Empresa ha donat a conéixer la subvenció que ha rebut l’Ajuntament d’Oliva, per valor de 150.848 euros, del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal).

“Esta subvenció s’emmarca dins del Projecte denominat “Projectes de Garantia de Complements de Renda, SEPE 2017” que està adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el “cupó agrari” i que estan inscrits en el SERVEF” assenyalava la regidora Rosanna Miñana.

Els treballs consistiran en el manteniment i eliminació de canyes i vegetació en llits i séquies del terme municipal. En total es contractaran 74 treballadors, dels quals 66 seran peons i 8 encarregats. El projecte s’executarà en dues fases diferents (de juliol a meitat d’agost i de meitat d’agost fins a finals de setembre) i es contractarà en cada fase (d’una durada d’un mes i mig) a 33 peons i 4 encarregats. El Servef ha remés una llista a l’ajuntament amb les persones d’Oliva que compleixen els requisits i que es pot consultar al tauler d’anuncis i també a la pàgina web municipal.

És per això, que des de la delegació d’Ocupació i Empresa (ADL) s’informa a totes aquelles persones que figuren en la llista remesa pel Servef i que estiguen interessades en l’oferta de treball, que s’han de presentar a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (Edifici Almàssera, 1a planta)  per tal de poder-los baremar. La documentació que s’ha d’aportar és: fotocòpia del DARDE; vida laboral on s’acredite tres mesos en el règim especial agrari i un d’ells que ho siga en els últims nou mesos o certificat d’empresa; fotocòpia del certificat de minusvalidesa (de qualsevol dels membres de la unitat familiar); Renda de 2015 de tots els membres de la unitat familiar; fotocòpia Llibre de Família i fotocòpia del DNI.

Per a totes aquelles persones que compleixen els requisits de l’oferta, però no apareixen en la llista que ha tramés el Servef a l’Ajuntament d’Oliva, també poden aportar tota la documentació a l’ADL abans de la data establerta per tal de poder incloure’ls i poder-los baremar.