Salta al contingut

Premsa

El Departament de Benestar Social organitza l’Escola d’Estiu 2017

La Regidoria de Benestar Social organitza, un any més, l’Escola d’Estiu que enguany tindrà lloc a les instal·lacions del col·legi Desemparats. L’edició de 2017 s’ha programat en dos torns: un primer del 3 al 14 de juliol, i un segon del 17 al 31 de juliol. L’activitat està dirigida a l’alumnat escolaritzat en Educació Infantil i Primària durant el curs 2016/2017.

“Cal recordar que esta Escola d’Estiu és un lloc on els més menuts poden gaudir de les seues vacances, amb tot tipus de jocs i tallers, durant el seu temps lliure en l’estiu” assenyalava el regidor de Benestar Social, Alejandro Salort.

L’horari és de 09.00 a 13.30 hores de dilluns a divendres i enguany l’Escola d’Estiu també incorpora els serveis optatius de menjador (de 13.30 a 15 h) i d’autobús a la platja.

Les inscripcions es poden realitzar del 19 al 21 de juny al Centre Social de Sant Vicent, en horari de 09.00 a 13.00 hores. La documentació que cal presentar és el full d’inscripció (facilitat a la pàgina web municipal www.oliva.es o al mateix Centre Social de Sant Vicent), fotocòpia del DNI de la persona que signa, i cartilla de la Seguretat Social on apareix el xiquet/a (SIP), i justificant de l’ingrés bancari.

El preu de l’Escola d’Estiu és de 60 euros (per torn, sense menjador) i de 97 euros (per torn, amb menjador). El servei d’autobús té un preu de 5 euros per torn.