Salta al contingut

Premsa

El Museu Etnològic acull l’exposició “Tota una vida” de Fina Millet

L’exposició s’exhibirà en el Museu Etnològic fins al pròxim 28 de juliol, i mostrarà la col·lecció particular de l’olivera Fina Millet, brodats en tul, encaix de boixets, ceràmica i diferents estils de costura

L’exposició “Tota una vida” de Fina Millet arriba al Museu Etnològic d’Oliva fins al pròxim 28 de juliol. La inauguració oficial està prevista per a aquest divendres dia 16, a partir de les 20.00 h.

Es tracta d’una mostra temporal on s’exposa la col·lecció particular de l’olivera Fina Millet, mestra d’encaix de Granada, que ha impartit classes en Ames de Casa Tyrius, tant a Oliva com a Beniarjó. Dedicada des de la seua infància a les labors artesanes, abans de posar punt final a la seua carrera com a docent ens convida a fer un recorregut al llarg de la seua trajectòria.

Darrere de cada peça de l’exposició està el seu treball laboriós i creatiu en brodats en tul, encaix de boixets, ceràmica i diferents estils de costura. Tot elaborat a partir de tècniques antigues molt elaborades i recuperades per Millet en un procés laboriós que l’ha portada a investigar en esglésies i museus d’arreu de tot el nostre territori.

La mostra es podrà visitar en l’horari habitual del Museu Etnològic (carrer de Tamarit, 2-4), de dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 19.30 h; i diumenge, d’11.00 a 13.30 h.