Salta al contingut

Premsa

Per indicació de la Conselleria de Medi Ambient i Costes les canyes de les nostres platges no podran ser retirades fins a l’1 de juliol

Des de la Regidoria de Turisme s’informa que a causa de les indicacions mediambientals que ens han fet des de la Conselleria de Medi Ambient i Costes, no es poden retirar les canyes i restes de canyes que voregen els muntanyars, perquè amb les tasques de neteja hi ha perill de desfer els nius del corriol camanegre.

Aquesta espècie autòctona fa la seua posta en l’arena de la platja durant els mesos de maig i juny, i tarden 25 dies a descloure els ous. Així les coses, actuar sobre la zona podria provocar la desfeta dels ous, i per això, fins a l’1 de juliol, que ja hauran nascut les cries, no es podran retirar les restes de canyes que el temporal d’aquest hivern va arrossegar.

La zona de bany sí que s’ha netejat ja, fa un temps, per evitar perills als banyistes.

Recomanem, per tant, no caminar per l’arena de la zona pròxima al muntanyar i utilitzar sempre les passarel·les.

Rentapeus

Divendres passat es va produir una avaria en el sistema de captació d’aigua en les platges de Pau- Pi i Aigua Blanca i va estar restablert el servici dimarts.

En la zona del Kiko, dimarts, no van funcionar els rentapeus, això no obstant, va ser una avaria puntual que es va resoldre en a penes tres hores.