Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra el cap de setmana la 28a Fira del Motor i Maquinària Industrial

La Baixada de Carretons serà dissabte i la Matinal Motera, diumenge

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha presentat la 28a Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva, que tindrà lloc des del divendres 23 de juny i fins al diumenge 25. La Fira del Motor està organitzada per la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial i amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. La Fira del Motor d’Oliva inclourà la 13a Matinal Motera d’Oliva el diumenge, i sobretot i com a novetat d’enguany, la 9a Baixada de Carretons del Raval el dissabte de vesprada, amb un nou traçat més llarg i també la 1a Baixada Cronometrada Ciutat d’Oliva, puntuable per al Campionat de la Marina-Safor.

Pepe Salazar ha presentat la 28a Fira del Motor i la Maquinària Industrial com un esdeveniment “absolutament consolidat i estable, amb vora 60 empreses participants i no només del sector de l’automòbil nou i d’ocasió, que tenim pràcticament totes les primeres marques, sinó també de motos, caravanes, tractors, recàrrega de vehicles elèctrics, maquinària industrial i agrícola, productes per a casa amb motor, accessoris d’automòbils, autoescoles, etc. A més oferim un gran espai de 14.000 metres quadrats, tancat i vigilat, a les empreses participants, cosa que agraeixen molt, i bona prova és que els nostres participants es mantenen any rere any. Per descomptat hem de destacar l’important increment en les vendes que van tindre l’any passat, i que enguany esperem superar. Perquè no hem d’oblidar els importants descomptes especials que s’apliquen als vehicles per ser la Fira del Motor d’Oliva.”

La Fira del Motor i la Maquinària Industrial tindrà lloc un any més en el recinte firal a l’aire lliure del passeig d’Oliva (Lluís Vives, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster).

El recinte de la Fira del Motor i la Maquinària Industrial d’Oliva estarà obert al públic en el següent horari:
-Divendres, 23 de juny: de 19.00 a 22.30 h.
-Dissabte, 24 de juny: de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.
-Diumenge, 25 de juny: de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.

L’acte d’inauguració oficial de la XXVIII Fira serà el dissabte 24 de juny a les 12.00 h a l’entrada del recinte firal.

Pepe Salazar ha posat en relleu també “el fet que enguany recuperem el Kàrting Vives, i amb una pista més gran. El kàrting que l’any passat no va poder vindre i que tant agrada als nostres visitants. I sobretot el fet d’haver traslladat la Baixada de Carretons de la Fira i Festes a la Fira del Motor, perquè creiem que té més sentit, i de segur que contribuirà a fer la nostra Fira del Motor encara més atractiva, sobretot pel significant bot de qualitat que tindrà enguany amb la prova cronometrada.”

El regidor ha volgut agrair a totes les associacions i col·lectius que participen i col·laboren tant en la Baixada de Carretons com en la Matinal Motera el seu treball “perquè contribueixen a fer Oliva gran, a tindre una festa de la qual tots podem disfrutar, i també a donar treball als nostres comerços, bars i restaurants”.

La 9a Baixada de Carretons i la 1a Baixada Cronometrada

La 9a Baixada de Carretons està organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, juntament amb les associacions del Raval-Gerreria, Raval-Pinet, i Festers del carrer sant Vicent, dintre del marc de la 28a Fira del Motor, amb la finalitat lúdica i l’objectiu d’incentivar la imaginació i la creativitat dels participants, així com la potenciació del barri del Raval.

La Baixada de Carretons d’exhibició d’enguany inclourà una novetat important: un nou traçat més llarg i espectacular, i, sobretot, la 1a Baixada Cronometrada Ciutat d’Oliva que puntuarà per al Campionat de la Marina-Safor.

Així, no només tindrem premis i trofeus per als guanyadors dels Carretons d’exhibició sinó també per als guanyadors de la carrera d’Autos Locos 2017, que com sempre inclouran els trofeus elaborats per la Fundació Espurna.

La Baixada començarà a les 16 h des de la plaça Fra Humil Sòria, passarà pels carrers del Vall de la Safor, de la Sagrada Família, plaça del Penyot, de les Fateres, de Sant Lleonard, de l’Ermita, plaça de Ganguis i dels Àngels, i finalitzarà al portal del carrer de Sant Vicent.

Teniu més informació del Campionat de la Marina-Safor en la pagina web http://www.warningweblog.com/sensemotorsport/

 

La 12+1 Matinal Motera d’Oliva

La 13a Matinal Motera d’Oliva, organitzada pel Motoclub Motolio i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, espera reunir enguany unes 1.500 motos, encara que tot el món està convidat a assistir i disfrutar de les activitats programades, vinguen o no amb moto. Com a principals novetats tindrem l’actuació d’una batucada de Ròtova per animar l’esmorzar, que novament inclourà una “torrà” i que començarà a les 9.00 h del matí. També tindrem l’espectacle d’Edu Rodríguez, una moto llança-foc, la volta cap a les 12.15 h que arribarà fins a la platja i l’exposició d’un centenar de motos clàssiques. Està previst que la Matinal finalitze cap a les 13.30 h.