Salta al contingut

Premsa

Oliva reforça aquesta temporada el salvament, la seguretat i la neteja en les seues platges

Com a novetat, per primera vegada la responsable de la coordinació de platges d’Oliva és una dona, Neus Timoner, veïna d’Oliva amb una trajectòria amb experiència.

La passada setmana es va realitzar el primer contacte entre les Regidories de l’Àrea de Participació Ciutadana, Gent Gran i Dona i Turisme amb la Creu Roja per presentar la incorporació d’una dona com a responsable de la coordinació de platges d’Oliva i per tractar la campanya estival i  donar un servei de qualitat a la ciutadania.

Es va intentar recollir i aportar suggeriments per ambdós costats per tal de posar tot l’esforç i  poder  coordinar l’inici de la temporada estival i iniciar el dispositiu de la prestació del servei de salvament i socorrisme en les platges. A més a més es va  fer referència  dels serveis i les infraestructures que s’han instaurat així com els recursos materials i, el més important, els recursos humans.

Com a novetat enguany s’ha ampliat el període d’instal·lació de la posta de salvament i socorrisme a la platja  de l’Aigua Morta (Oliva Nova) des del 10 de juny fins al dia 10 de setembre; el tema a tractar va ser les condicions dels seus  horaris dirigit al col.lectiu de persones amb mobilitat reduïda (bany adaptat que enguany ha canviat, des de les  11 a 13 h.)

Ambdues parts van  formalitzar el compromís per treballar amb col·laboració i per desenvolupar el millor possible les feines per donar una qualitat del servei a la ciutadania.