Salta al contingut

Premsa

21 becaris participen fins al 31 d’agost del programa “La Dipu Et Beca”

Des de l’1 juliol fins al 31 d’agost, 21 joves participaran en el programa formatiu “La Dipu Et Beca” on exerciran com a becaris en els distints departaments de l’Ajuntament d’Oliva. Cadascuna de les beques està dotada de 500 euros bruts mensuals cotitzables a la Seguretat Social -aportats per la Diputació de València i l’Ajuntament d’Oliva-, amb dedicació de 20 hores setmanals.

Enguany s’han presentat 84 sol·licituds, i amb elles s’han cobert les places oferides, tant per a graus universitaris com per a cicles formatius, un total de 21 beques. Quant a graus tindrem becaris en els departaments de Contractació, ADL, Policia Local, RRHH, Biblioteques, Turisme, Olama, Comunicació, Urbanisme, Benestar Social i Modernització; i pel que respecta a cicles formatius hi estaran als departaments d’Estadística, Comerç-OMIC, Activitats, Obres i Serveis, Esports, Joventut i Turisme.

Les beques les ha assignades una comissió avaluadora, formada per tècnics municipals, que ha valorat en el barem l’expedient acadèmic, els coneixements de valencià, anglés i altres idiomes comunitaris, així com l’empadronament i la situació econòmica i laboral de la unitat familiar. A més, també s’ha valorat el fet que anteriorment no hi hagueren accedit a aquest tipus de beques, garantint així l’accessibilitat de tots els estudiants.

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, els dóna la benvinguda a tots els estudiants, i els desitja una estada profitosa tant per a la seua formació com per al coneixement de l’administració pública local.