Salta al contingut

Premsa

Oliva participa en la nova campanya de Rebaixes en valencià de les Agències AVIVA

L’Agència AVIVA d’Oliva ha repartit unes 10.000 etiquetes i 1.000 cartells de rebaixes i descomptes entre el comerç minorista, coincidint amb l’inici de les rebaixes d’estiu

L’Ajuntament d’Oliva es torna a sumar enguany a la campanya conjunta de Rebaixes de les Agències AVIVA de Foment del Valencià i la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, per tal que a tots els comerços, especialment de roba i calcer, lluïsquen les bandes publicitàries de rebaixes i descomptes, en valencià.

La Regidoria de Cultura, a través de l’Agència AVIVA, ha repartit 1.000 cartells amb les paraules «Rebaixes» i «Descomptes» com a reclam, i fins a 10.000 etiquetes amb els lemes «Abans» i «Ara» per marcar el preu antic i el rebaixat.

Enric Escrivà, regidor de Cultura, ha assenyalat que “es tracta d’una iniciativa que ens agrada fer, ja que ajuda al comerç local a impulsar l’ús social del valencià; i també és una forma de recolzar el teixit comercial de la ciutat, representat per ACCO, que participa directament en multitud d’activitats culturals com ara la Poefesta o el Repte Lector de les biblioteques”.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pepe Salazar, s’ha mostrat doblement satisfet per la iniciativa, “perquè promou l’ús del valencià i també del comerç local. Sempre és d’agrair la col·laboració en la difusió dels comerços del poble, i ací a Oliva està molt bé fer-ho en valencià perquè és la llengua que parlem de forma majoritària. Ara cal que els ciutadans responguen normalitzant cada dia més el valencià en tots els àmbits i també consumint en les nostres botigues, que són garantia sempre de qualitat i d’atenció personalitzada al client”.

La distribució es realitza a través de l’Associació de Comerciants d’Oliva, però els comerciants no associats que estiguen interessants a adherir-se a la campanya poden passar per l’ajuntament i recollir el material en l’Oficina de Promoció de l’ús del Valencià (segona planta).