Salta al contingut

Premsa

TALLER INNOVA OLIVA

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, ha sol·licitat l’aprovació d’un Taller d’Ocupació denominat “Innova Oliva” per part de la Conselleria d’Economia, Industria, Turisme i Ocupació.

foto santa ana olivaEl taller consisteix a la millora de la vegetació natural del Parc Públic de la muntanya de Santa Anna i el condicionament dels seus espais verds. La darrera Junta de Govern Local aprovava el programa que comptarà amb una aportació municipal de 47.151,13 euros, mentre que la resta, 564.760,80 euros, ha estat la subvenció sol·licitada per tal de poder portar endavant este taller d’ocupació. En total, el taller té un pressupost de 661.911,93 euros.

“Es tracta d’un projecte de gran envergadura que ja està redactat des de l’Ajuntament d’Oliva. La nostra preocupació des del departament de Desenvolupament Local és, dins de les nostres modestes possibilitats i coneixedors que no tenim cap competència, oferir treball al màxim nombre de famílies que en estos moments estan passant-ho malament a conseqüència de l’atur i la crisi econòmica. Des del govern local hem de ser sensibles amb la situació d’estes famílies” assenyalava el regidor Salvador Fuster.

La durada del taller és de 12 mesos i l’objectiu és la contractació de 30 persones aturades de la nostra localitat, més 5 persones de l’equip formatiu: direcció, formadors especialitzats i personal de recolzament.

El Taller “Innova Oliva” combina la formació amb l’ocupació a través d’accions formatives i la realització de serveis d’utilitat pública o d’interés socials com és el cas dels treballs a la muntanya de Santa Anna.

“Des del govern local esperem que la Generalitat també siga sensible amb les nostres peticions, especialment, quan portem ja dos anys sense subvenció econòmica per als programes Emcorp, Pamer i Salari Jove. Apostem perquè la Generalitat tinga la mateixa sensibilitat que té el govern d’Oliva per la gent aturada del nostre poble” indicava el regidor Salvador Fuster.