Salta al contingut

Premsa

Obres i Serveis porta a terme la reforma i adequació de la Ronda Sud, per reforçar la seguretat dels usuaris

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis, que dirigeix Blai Peiró, s’han realitzat actuacions per millorar la seguretat dels usuaris de l’avinguda de l’Agermanament, com ara reforçar el ferm del vial i condicionar la zona esportiva.

S’estan realitzant tasques com ara instal·lar una tanca de doble onda a la corba de l’avinguda de l’Agermanament, amb què es pretén evitar caigudes dels usuaris, ja que la part sud i est no tenen vorera i hi ha un ribàs de gran altura que, de produir-se una eixida del vial per part d’un usuari, podria causar greus danys. Protegida la part oberta de l’avinguda de l’Agermanament, es procedirà a retallar l’ample de la vorera de la zona de corba, per suavitzar-la i facilitar la circulació.

A més a més, s’està reforçant el talús i el ferm del vial, ja que els corrents interns d’aigua de pluja han anat debilitant la seua consistència i, abans que poguera suposar un mal de major envergadura, s’està procedint al seu compactament.

Paral·lelament a aquesta actuació, i aprofitant els treballs en la zona, es condicionarà també la zona esportiva que es troba entre la mateixa avinguda de l’Agermanament i l’encreuament amb el carrer de Miquel Martí i Pol.

D’aquesta forma es dóna solució a una situació de perillositat existent en una zona altament transitada, tant per turistes com per autobusos escolars, i també es regenera una zona esportiva molt utilitzada per joves i xiquets de la zona.