Salta al contingut

Premsa

Continua el cicle ‘Música a la Mar’ amb dos concerts de l’Artístico Musical d’Oliva

El cicle de concerts d’estiu afronta el segon cap de setmana amb les actuacions de la Banda Simfònica i l’Orquestra Clàssica de l’Associació Artístico Musical d’Oliva

A l’estiu la programació cultural no s’atura i continua amb el cicle de concerts ‘Música a la Mar’, que va començar el passat divendres dia 28 amb el guitarrista internacional Toni Cotolí. El regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, s’ha mostrat satisfet de la resposta del públic durant el primer cap de setmana, i ha recordat que els dies 4 i 6 d’agost es presenten dos actuacions per traspassar així la meitat del programa.

Divendres dia 4, a les 23.00 h, tindrà lloc al carrer de la Mar Mediterrània un dels plats forts de l’oferta d’enguany: el tradicional concert d’estiu de la Banda Simfònica de l’Artístico Musical, que retrà un tribut a la música pop-rock. La banda simfònica, acompanyada de guitarra elèctrica i baix, i amb els cantants Virginia Trujillo i Chris Martos, faran un recorregut per la música dels anys 60, 70, 80 i 90. Per l’escenari passaran artistes i formacions com ara Miguel Ríos, The Beatles, Elvis, Queen, Europe, Mecano, Deep Purple, Adele…, que de segur delectaran el públic assistent.

Diumenge dia 6 serà el dia oportú per a la música clàssica. L’Orquestra Clàssica d’Oliva ens oferirà el seu tradicional concert d’estiu, amb peces del segle XVII de Vivaldi, Albinoni i Handel, en la primera part; per passar a un segon bloc amb obres del segle XIX d’Elgar, Strauss i Offenbach. Serà a l’Església del Carme a les 20.00 h.

El cicle continuarà divendres dia 11 a les 21.00 h, al carrer de la Mar Mediterrània, amb el grup Just Latin Jazz; mentre que el diumenge 13 d’agost, a les 20.00 h a l’Església del Carme, hi haurà el concert de l’Associació Musical Santa Cecília d’Oliva i la Coral 15 de març de Tavernes de la Valldigna. El tancament serà divendres dia 18, amb la Colla Sarabanda i el Grup de danses Raval i Vila d’Oliva, acompanyats del Grup de danses de Daimús, que oferiran un concert de ball i cant d’arrel valenciana per amenitzar el carrer de la Mar Mediterrània a partir de les 21.00 h.

Escrivà ha recordat que tots els concerts són gratuïts i per a tots els públics, i ha afegit sobre el cicle que “amb un estiu tan calorós com estem patint, poder refrescar-nos a peu de carrer amb la música del nostre poble és tot un luxe que no podem deixar passar de llarg.”