Salta al contingut

Premsa

Les obres de manteniment i millora en els centres educatius segueixen a bon ritme

La regidora del grup municipal Projecte-Ciutadans d’Oliva, Yolanda Pastor, informa que els treballs avancen segons les previsions i que algunes de les obres ja es troben finalitzades.

És el cas del C.E.I.P Alfadalí, que ja compta amb un nou paviment i té esmenat el problema d’entollada en el pati. A més aquest centre se suma a altres en què les lluminàries antigues s’han substituït per altres de baix consum i major rendiment energètic.

També està a punt de finalitzar els treballs en el C.E.I.P Santa Anna, en el que s’han reparat els clavills, solucionats els problemes d’impermeabilització i s’està procedint al pintat de totes les fatxades.

D’altra banda les obres de renovació de banys en el C.E.I.P La Carrasca i C.E.I.P Lluís Vives, es troben molt avançades i molt prompte els alumnes comptaran amb nous banys totalment renovats.

Les aules, corredors i interiors de tots els col·legis, es troben acabats de pintar i a partir de dilluns que ve, amb la finalitat de millorar la seguretat sobre l’entorn dels centres escolars, es procedirà a realitzar la pintura vial.

Yolanda Pastor indica que, des de la Regidoria d’Educació, s’està treballant durant els mesos d’estiu, perquè els alumnes inicien curs el pròxim 11 de setembre en les millors condicions possibles.