Salta al contingut

Premsa

S’inicien els treballs de pintura vial de manera ininterrompuda. Programació prevista per l’actual setmana

Tal com es va anunciar fa uns dies, l’Ajuntament d’Oliva ha iniciat els treballs de pintura vial en la matinada del diumenge al dilluns 28 d’agost. En primer lloc, s’ha procedit a pintar l’entorn dels CEIPs Lluís Vives i Desemparats.

La planificació dels treballs de pintura vial per a la resta de la setmana és la següent:

Matinada de dilluns a dimarts: Avinguda de l’Agermanament, Isaac Albéniz i Guillermo Pastor Burgalat (entorn del CEIP Hort de Palau i IES Gregori Maians)

Matinada de dimarts a dimecres: carrers Sanchis Maians, Comtessa Maians, F. Ferrer i Pastor i Mercat (entorn col·legi Rebollet, aprofitant la retirada de l’aparcament pel Trasllat de la imatge de la Verge del Rebollet)

Matinada de dimecres a dijous: Passeig Fco. Brines (entorn del col·legi St. Josep de la Muntanya)

Matinada de dijous a divendres: carrer Centelles i Niño (entorn del CEIP La Carrasca)

Els treballs s’estan executant baix les directrius de la Policia Local per la mercantil Onieva Señalizaciones S.A., que ha estat adjudicatària del contracte menor de prestacions de serveis de senyalització horitzonalt per un valor total de 21.780 euros, per ser l’oferta més econòmica.

L’adjudiació dels contractes esmentats és possible gràcies al Pressupost Municipal de 2017, ja que per primera vegada preveu una partida econòmica anomenada “Ordenació del trànsit”, lligada directament a Policia Local, amb l’objectiu de donar continuïtat als treballs de manteniment de la senyalització horitzontal i vertical, i anar recuperant progressivament un estat òptim a tota la ciutat, que ha vingut sent insuficient al llarg dels últims anys.