Salta al contingut

Premsa

L’últim concert del cicle ‘Música a la Mar’ es trasllada al Centre Polivalent per pronòstic de pluja

Els Serveis Culturals decideixen el canvi d’ubicació per tal de garantir la realització del concert de cloenda, que es podrà gaudir a cobert a partir de les 20.30 h

Les pluges intermitents en aquesta setmana i la previsió meteorològica que apunta noves precipitacions a Oliva per a demà dijous, 31 d’agost, ha motivat el canvi d’ubicació de l’últim concert del cicle ‘Música a la Mar’.

L’espectacle de la Colla de dolçainers i tabaleters Sarabanda, el Grup de Danses Raval i Vila d’Oliva i el Grup de Danses de Daimús, que s’havia de celebrar demà al carrer de la Mar Mediterrània de la platja d’Oliva, es trasllada al Centre Polivalent per tal de garantir la realització del concert, programat inicialment el passat 18 d’agost i suspés en senyal de dol pels atemptats ocorreguts a Catalunya.

A les 20.30 h es podrà gaudir d’aquesta trobada de música tradicional valenciana que forma part de la campanya d’intercanvis musicals de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

El regidor de Cultura, Enric Escrivà, ha recordat el caràcter gratuït i familiar del concert i ha animat a tots a “prendre part del tancament del cicle per gaudir d’una bona mostra de la nostra cultura popular.”