Salta al contingut

Premsa

Al voltant de 500 triatletes participen en la XXIX edició del Triatló Ciutat d’Oliva

Aquest diumenge, 17 de setembre, es realitza la XXIX edició del Triatló NDS a Oliva organitzada pel Club Triatló Oliva i amb la col·laboració de les Regidories d’Esports, Turisme, Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Oliva.

L’inici de la primera prova, la de natació, serà al voltant de les 08.15 hores a la zona de platja de la Mitja Galta.

Es tracta de la prova degana de la Comunitat Valenciana i enguany participaran al voltant de 500 triatletes arribats de tota la Comunitat Valenciana i d’altres punts de la geografia espanyola. Han assistit a la presentació el regidor d’Esports, Blai Peiró, el coordinador tècnic de la prova, Toni Cots, i altres membres del Club Triatló Oliva.

“Estem parlant, indubtablement, d’un autèntic referent de l’esport a la nostra ciutat. Animar a tots aquells que els agrada l’esport que s’acosten aquest diumenge per tal de poder animar a aquests super atletes en aquesta prova que, sens dubte, és una de les més importants que es realitzen a Oliva durant tot l’any. Recordar també l’esforç realitzat des de l’ajuntament per tal que siga tot un èxit” assenyalava el regidor d’Esports, Blai Peiró.

La prova d’Oliva forma part del Circuit No Drafting 2017, juntament amb altres competicions més a tota Espanya.

“Esperem que el temps ens acompanye i que tot isca com han previst tots els components del Club Triatló Oliva, que són l’ànima d’aquesta prova, tal vegada la prova més important en l’àmbit esportiu de totes les que es realitzen a Oliva durant l’any. A més, es tracta d’una activitat esportiva que atrau any rere any a moltes persones que ens visiten durant aquestes dates de setembre” assenyalava el coordinador tècnic de la prova, Toni Cots.

Es tracta d’una prova esportiva declarada com d’Interés Turístic a la Comunitat Valenciana.