Salta al contingut

Premsa

Canvis en les parades d’autobús escolar amb motiu de les obres en la Via Ronda

La Regidoria d’Educació informa que, a partir del dia 19 de setembre les parades d’autobús ubicades en la Via de Ronda es traslladaran al carrer Almirant Roger de Lauria i al carrer Verge del Mar.

Així doncs, les parades de bus direcció a la platja estaran a l’altura del núm. 2 del carrer Almirall Roger de Lauria, i al mateix carrer a l’encreuament amb Illa de Sicília una, i a l’encreuament de l’Illa de Xipre un altra.

Direcció en sentit nord, cap al poble, les parades de Verge del Mar se situaran a l’altura de la Pizzeria Sabore, a la Pizzeria Olibaba i a l’encreuament amb carrer Mar Mediterrani.

Aquests canvis romandran vigents fins a la finalització de les obres. Donat que aquestes s’executaran per fases, acabada la primera, es reubicaran en Via Ronda les primeres parades direcció a la platja.

La regidora Yolanda Pastor ha assenyalat que “des del Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva estem en contacte permanent amb la Policia Local i els centres escolars per facilitar la coordinació del servici d’autobús escolar”.