Salta al contingut

Premsa

Inici dels treballs de poda de l’arbrat del cementeri municipal

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis, dins del servei de cementeris que dirigeix Gabriel Oltra, del Grup Municipal Projecte-Ciutadans d’Oliva, s’informa de l’inici dels treballs de poda de l’arbrat del cementeri municipal.

Aquesta setmana s’han iniciat les tasques de poda dels arbres del cementeri municipal que, des de fa molt de temps, no s’havien realitzat. D’aquesta forma s’està treballant per millorar així l’entorn del cementeri municipal com també la seguretat dels usuaris i la salut de l’arbrat.

Donat que feia molts anys que no es realitzava cap tasca de sanejament sobre aquests arbres de grans dimensions, presentaven un munt de rames seques que s’ha cregut pertinent actuar sobre elles.

Les operacions estan realitzant-se des de la màxima professionalitat per part de l’empresa encarregada, assegurant així la salvaguarda de les làpides perquè no sofrisquen cap desperfecte.

També s’anuncia que, d’ací a poc temps, començaran les obres d’ordenació de l’ampliació del cementeri municipal i la construcció de nínxols. L’empresa adjudicatària ha estat Ravi ObrasTransportes y Escavaciones S.L. per un import de 192.553,35 €.

Amb aquestes actuacions s’haurà realitzat el manteniment i l’ampliació necessària que requeria el cementeri municipal.