Salta al contingut

Premsa

Oliva rep una delegació d’alcaldes de la província de Timis de Romania

Aquest matí la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Oliva encapçalada pel seu alcalde, David González, ha rebut al saló de plens a una delegació d’alcaldes/esses de la província de Timis (Romania). La delegació estava composta pel director del Centre de Desenvolupament econòmic de la província, 7 alcaldes i per José Miguel Viñals, Cónsul Honorari d’Espanya a Timișoara.

Un dels objectius de la delegació és potenciar l’exportació de productes valencians a Romania a través de la regió de Timis i la seua capital, Timisoara (segona ciutat més gran i important de Romania).

A la recepció oferida per l’Ajuntament d’Oliva a més de l’alcalde han assistit el 1r tinent d’alcalde, Blai Peiró, i el portaveu del grup popular, Salvador Llopis, així com també, Dani Simtimbrean, veí d’Oliva membre de la comunitat romanesa. En el seu parlament l’alcalde d’Oliva els ha donat la benvinguda a la nostra ciutat i ha assenyalat que “en un futur no molt llunyà puguem establir relacions econòmiques i culturals entre les dues regions”.

La delegació ha realitzat una visita guiada al Museu Etnològic de la ciutat per tal de conéixer in situ un poc més del patrimoni històric local.

Per a finalitzar la jornada, la delegació romanesa acompanyada de les autoritats locals han visitat el magatzem de la SAT Novacitrus d’Oliva (Cooperativa) per tal de conéixer una empresa local dedicada al món de la citricultura.

A més de visitar Oliva, la delegació té previst reunir-se al llarg del dia de hui amb el Conseller d’Economia Sostenible, amb la Directora General d’Internacionalització, i amb l’alcalde de València.