Salta al contingut

Premsa

Es presenta a Oliva el llibre de poemes satírics de Salvador Bolufer

El Servei de Biblioteques inicia el dijous, 28 de setembre, el nou curs d’animació lectora amb un llibre de poemes infantils: La mar en vers

El regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Enric Escrivà, ha presentat les pròximes activitats d’animació lectora que s’han programat des de l’Ajuntament d’Oliva. Es tracta de les primeres propostes culturals de la tardor, i enceten l’oferta trimestral que serà presentada aquesta setmana amb continguts diversos, de qualitat i accessibles per a tots els públics.

Primer que res, el dijous dia 28 a les 17.30 h, la Biblioteca de l’Envic acull un taller infantil inspirat en el llibre de poemes La mar en vers, publicat per Edicions 96. L’activitat serà impartida per l’autora del llibre, Carmen Ribelles, i Mario Máñez.

La segona cita literària arriba de la mà del recitador Salvador Bolufer (Pego, 1953), que presenta el seu segon llibre de poesia. Versos (per)versos. Poemes satírics de Salvador Bolufer és una recopilació de poemes on, amb el seu peculiar estil trobadoresc, l’autor expressa els seus sentiments, les seues reivindicacions, les seues manies i les seues maneres de veure la vida.

En la presentació del poemari, el seu autor estarà acompanyat per l’editora Dolors Pedrós, d’Edicions 96, i comptarà amb la col·laboració de Cèsar Monzonís, director de l’Escola Municipal de Teatre d’Oliva, i part del seu alumnat: Raquel Rovira, Josep Climent i José Manuel Cobo, entre altres, qui recitaran alguns d’aquests versos satírics. Serà el divendres, 29 de setembre, a les 20.00 h a la Casa de la Cultura.

Salvador Bolufer, fundador i component de la companyia Burrera Comprimida SA, ha compost nombroses creacions per a activitats parateatrals, musicals, radiofòniques i televisives. És recitador i autor dels textos del cd El Cantar de la Burrera, i recitador intèrpret dels d’Estellés en solfa. Actualment, administra el blog Burrera Comprimida: burreracomprimida.blogspot.com.es