Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra el Dia de la Biblioteca amb diverses activitats i jornada de portes obertes

Les biblioteques d’Oliva donaran llibres als usuaris i també en repartiran per diferents espais i edificis públics de la ciutat

El Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva celebra el Dia de la Biblioteca en dos setmanes plenes d’activitats d’animació lectora.

Per començar, el dijous dia 19, a les 20.15 h a la Biblioteca de l’Envic, tindrà lloc l’espectacle ‘Bestial’, a càrrec del grup Troba-dós (Literatura i més coses), un muntatge per a públic adult sobre “històries i espècimens en la frontera entre allò humà i allò altre”.

El dissabte 21, a les 11.00 h, en la Biblioteca Tamarit, tindrà lloc el lliurament de diplomes de la III edició del Repte Lector que aquest estiu ha incentivat a llegir molts xiquets i xiquetes. L’acte estarà amenitzat per alumnes del Conservatori Professional de Música ‘Josep Climent’, i compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO). A més, els treballs realitzats pels participants en el Repte s’exposaran al Museu Etnològic des del mateix dissabte fins a l’1 de novembre.

Des de dimarts dia 24, Dia Internacional de la Biblioteca, les biblioteques de Tamarit i de l’Envic donaran llibres als usuaris. A més a més, la Biblioteca Tamarit convida tot el món a participar en la jornada de portes obertes que tindrà lloc el mateix dia 24, per tal de conéixer les seues instal·lacions i els serveis que ofereix.

El regidor de Biblioteques, Enric Escrivà, ha comentat que “els ciutadans han de conéixer més les seues biblioteques, que no només són contenidors de llibres, o sales de lectura i estudi, sinó espais plens de  vida, aventures i sensacions.”