Salta al contingut

Premsa

Tallament de la N-332 al seu pas pel nucli urbà d’Oliva per treballs de millora de l’asfalt els dies 16 i 17 d’octubre

La Demarcació de Carreteres de l’Estat durà a terme una sèrie de treballs d’asfaltat i millora del paviment de la carretera N-332 al seu pas per l’interior del nucli urbà de d’Oliva els dies 16 i 17 d’octubre.

Al llarg del dilluns, 16 d’octubre, des de les 7:00 hores, s’actuarà en el carril sentit Alacant-València, mentre, que el dimarts, 17 d’octubre, s’asfaltarà el carril sentit València-Alacant.

A conseqüència dels treballs, la circulació es regularà de la següent forma:

– Direcció Alacant: 16 i 17 d’octubre per la N-332 (tram en què no es treballa)

– Direcció València: 16 i 17 d’octubre per l’interior de la ciutat, a través de  ronda Sud, avinguda de Sisteron i ronda del Rebollet.

D’altra banda, els vehicles que transiten per la carretera de Pego en sentit a Gandia, seran desviats pel següent itinerari: carrer del Riu Alfadalí, carretera de Dénia, ronda Sud, avinguda de Sisteron i ronda del Rebollet.

Aquest tipus de treballs ja s’han efectuat en diverses ocasions, ja que l’intens trànsit pesant que travessa diàriament la N-332, per dins d’Oliva, causa nombrosos desperfectes al seu asfalt.

Tot i que la infraestructura depén directament del Ministeri de Foment que, a través de la Demarcació de Carreteres de València, és l’únic organisme que pot realitzar els treballs, des de l’Ajuntament d’Oliva es demana disculpes a tot el veïnat afectat, alhora que demanem paciència per transitar per la dita via durant estos pròxims dies.