Salta al contingut

Premsa

650 participants a la XIV Trobada de Boixets Ciutat d’Oliva

La localitat d’Oliva acollirà el pròxim diumenge, 22 d’octubre, la XIV edició de la Trobada de Boixets Ciutat d’Oliva, en la qual s’espera la participació de 650 boixeteres que exhibiran els seus laboriosos treballs al públic a l’edifici del Centre Polivalent.

“Des d’ací convidem a tots els olivers/es i d’altres poblacions veïnes per tal que vinguen el diumenge al Polivalent i apropar-se al món dels boixets i del fil” assenyalava la regidora de Participació Ciutadana d’Oliva, Yolanda Pastor. A la presentació de la trobada també ha assistit la presidenta de l’Associació de Boixeteres i Artesans del Fil d’Oliva, Maria Tomás.

A l’edició d’enguany assistiran boixeteres de diversos punts de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya. A més de les boixeteres d’Oliva també estaran presents boixeteres d’altres punts de la geografia nacional com Castella la Manxa, Galicia, Catalunya, Andalusia o Balears.

La trobada, que està patrocinada per la Delegació de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, i compta amb l’organització de l’Associació de Boixeteres i Artesans del Fil d’Oliva s’iniciarà a partir de les 10.00 hores. La trobada finalitzarà al voltant de les 13.30 hores i, posteriorment, els participants gaudiran d’un dinar de germanor.

Amb motiu de la trobada, diumenge també estarà oberta l’exposició que tindrà com a seu la Biblioteca de L’Envic, en horari de 10.00 a 13.30 hores, on el públic en general podrà contemplar els treballs de boixets realitzats pel col·lectiu de Boixeteres al llarg de tot l’any.