Salta al contingut

Premsa

El grup Bombai presenta ‘Imparables’ al Teatre Olímpia d’Oliva

Els tres músics oferiran un passe de premsa obert a tots els públics on es podrà gaudir de la seua actuació en directe

El pròxim dilluns, 23 d’octubre, a les 18.00 h, la banda valenciana Bombai presenta al Teatre Olímpia el videoclip d’Imparables, el seu nou senzill gravat íntegrament a Oliva i que ha comptat amb una figuració molt especial: els alumnes de l’Escola Municipal de Teatre.

Els carrers i places del centre històric d’Oliva, així com la platja del municipi, van servir d’escenari el passat mes d’agost per a un curtmetratge carregat de llum i energia. Al llarg de la peça, queden ben reflectits espais ben característics i edificis emblemàtics de la ciutat, com ara el carrer Major i el mateix teatre. “Un compromís que van adoptar el grup i l’equip de producció”, segons ha explicat el regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà.

L’audiovisual, que compta amb el suport del grup Atresmedia i la Fundació ONCE, pretén reflectir la història de tots aquells que no es deixen véncer per les dificultats de la vida i llança un missatge de cooperació, superació i lluita contra l’adversitat. De fet, la producció s’ha dut a terme a través de la integració de professionals amb diversitat funcional, en el marc d’un lloc de treball i unes condicions laborals dignes, per lluitar contra l’exclusió. Per a la gravació d’Imparables a Oliva, Bombai també va comptar amb la participació de l’actor Adrián Rodríguez.

Javi (veu), Vicente (guitarra elèctrica) i Ramón (guitarra acústica), els integrants d’aquest trio que ha assaborit l’èxit en 2017 amb el seu single de debut, Sólo si es contigo, oferiran una xerrada al voltant de la seua experiència de rodatge a Oliva, en un passe de premsa obert a tots els públics on es podrà visionar el curtmetratge i gaudir de la seua actuació en directe.